Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid'de Ronaldo depremi!

Düzenleyen:
Real Madrid'de Ronaldo depremi!

SPOR Haberleri

Fransa ile oynanan EURO 2016 final maçının ilk yarısında oyundan sakatlanarak çıkan Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'dan kötü haber geldi.

Portekiz'in Avrupa Şampiyonu olduğu final maçının ilk dakikalarında sakatlanan ve sahayı gözyaşları içinde terkeden süperstar Cristiano Ronaldo'nun durumu sanılanın aksine oldukça ciddi görünüyor. Sol dizinde burkulma tespit edilen yıldız futbolcunun yapılan testlere göre en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

SEVILLA MAÇINDA YOK

Finalde mücadele edemediği için adeta yıkılan 31 yaşındaki dünya yıldızı, 9 Ağustos'ta Sevilla ile oynanacak UEFA Süper Kupa Finali'nde Real Madrid'i yalnız bırakacak. Ailesiyle çıktığı tatil sonrası Real Madrid tarafından kapsamlı bir taramaya sokulacağı öğrenilen Ronaldo'nun sahalara daha geç dönmesinden endişe ediliyor.

4 AY UZAK KALABİLİR

Öyle ki diz medial kollateral ligament yaralanması geçiren yıldız oyuncuda 3. derece yırtık tespit edilmesi halinde 4 ay sahalardan uzak kalma tehlikesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...