Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazançları dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Kazançları dudak uçuklattı

SPOR Haberleri

EURO 2016'da Portekizle şampiyonluğa ulaşan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, yılda 88 milyon dolarlık (yaklaşık 255 milyon TL) gelirle en çok kazanan dördüncü ünlü isim oldu. Barcelona'lı Lionel Messi ise 81.5 milyon dolarla (yaklaşık 236 milyon TL) listede sekizinci sırada yer aldı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo, servetine servet kattı. 30 yaşındaki futbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en çok kazanan ünlüler listesinde dördüncü sırada yer aldı. Yılda 88 milyon dolarla dördüncü basamağı ABD'li televizyon yıldızı Phil McGraw ile paylaşan deneyimli oyuncu, en çok kazanan futbolcular listesinde ise birinci oldu.

MESSI 8. SIRADA

ABD'li müzisyen Taylor Swift'in 170 milyon dolarla ilk sırada yer aldığı en zengin ünlüler listesinde, Britanyalı müzik grubu One Direction 110 milyon dolarla ikinci, ABD'li yazar James Patterson ise 95 milyon dolarla üçüncülüğü elde etti. Barcelona'lı Lionel Messi ise 81.5 milyon dolarla listede sekizinci sırayı aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...