İşte Ronaldo'nun yeni bebeği

Düzenleyen:
İşte Ronaldo'nun yeni bebeği

SPOR Haberleri

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından yeni arabasının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Bin beygir gücündeki Bugatti Veyron marka aracı otoparkına çeken Ronaldo'nun bu araç için yaklaşık 4 milyon TL ödediği öğrenildi.

Yeni otomobilini Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla ilan eden Ronaldo'nun artık bir Bugatti Veyron'u var. Bin beygir gücündeki Bugatti Veyron saatte 410 kilometre hızla gidebiliyor. Araç 100 kilometre hıza 2.6 saniyede ulaşabiliyor.

İşte Ronaldo'nun yeni bebeği

FİYATI 4 MİLYON TL

Otomobilin fiyatı ise 1,2 milyon Euro... (yaklaşık 3.9 milyon TL) Ronaldo'nun satın aldığı Bugatti Veyron'un 16.4 Grand Sport Vitesse versiyonu olduğu öğrenildi.

"HAYVAN"

Bu arada Ronaldo Instagram paylaşımında yeni otomobilinden bahsederken 'hayvan' ifadesini kullandı. Ronaldo 2008 yılında bir reklam filmi için Bugatti Veyron'la yarışmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...