Melo'dan darbe girişimine tepki

Düzenleyen:
Melo'dan darbe girişimine tepki

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski oyuncusu Brezilyalı Felipe Melo, sosyal medya hesabından Türkiye'de yaşanan darbe girişimini eleştirdi.

Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo, Türkiye'de yaşanan hain darbe girişiminden dolayı duyduğu üzüntüyü sosyal medyada paylaştı. 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ'ye bağlı TSK'ya mensup askerlerin Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurt çapında giriştiği ülke yönetimine el koyma hareketi, sabah saatlerine doğru büyük ölçüde bastırıldı. Gelişmeler Türk futbolunu da vururken bugün oynanması planlanan Fenerbahçe-Lyon ve Eto'o'nun yardım maçı iptal edildi.

Yaşananlara geçtiğimiz sezon başında Inter'e transfer olan Felipe Melo, attığı tweetle tepkisini gösterdi. Brezilyalı futbolcu, 'Türk halkı bu olanları hiç hak etmiyor, en kısa zamanda her şeyin normale dönmesini diliyorum. Dualarım sizinle.' diye bir mesaj paylaştı.
İşte Melo'nun yaşananlar hakkında attığı tweet;

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...