Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyaca ünlü yıldız: Emre Mor'a hayranım

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü yıldız: Emre Mor'a hayranım

SPOR Haberleri

Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulunan Hırvatistan'ın yıldız futbolcusu Luka Modric, A Milli Takımımızın göz bebeği Emre Mor'a övgüler yağdırdı.

A Milli Takımımız, yarın Hırvatistan ile 2018 Dünya Kupası grup eleme maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Modric, A Milli Takımımızın göz bebeği Emre Mor'a övgüler yağdırdı.

MÜTHİŞ BİR YETENEK

Emre Mor'un çok yetenekli olduğunu söyleyen Modric, ''Türkiye çok önemli futbolculara sahip bir takım. Emre Mor müthiş bir yetenek ona hayranım ve daha çok genç. İleride çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı. 

Dünyaca ünlü yıldız: Emre Mor'a hayranım

ARDA'NIN OLMAMASINA ŞAŞIRDIM

Arda'nın takıma alınmamasına çok şaşırdığını söyleyen Milan Badelj ise, ''Arda önemli bir oyuncu, olmamasına şaşırdım. Ancak Türkiye Arda olmadan da tehlikeli bir takım. Genç oyunculara sahipler ve kazanmaya açlar. İşimiz EURO 2016'dan daha zor olacak'' dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...