Akhisar Belediyespor Tolunay Kafkas ile anlaştı

Akhisar Belediyespor Tolunay Kafkas ile anlaştı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Tolunay Kafkas’ı getirdi.

Lig’e Kayserispor deplasmanı galibiyeti ile başlayan ve ardından Galatasaray yenilgisi alan yeşil-siyahlılar Cihat Arslan ile karşılıklı olarak yollarını ayırmıştı. Bu akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor Başkan Hüseyin Eryüksel önderliğinde masaya oturduğu Tolunay Kafkas ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 
Akhisar Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamada; “2016-2017 ve 2017-2018 Futbol sezonun'da Kulübümüz Teknik Direktör Tolunay KAFKAS ile anlaşma imzalamıştır. Yeni hocamız ve teknik ekibine başarılar diler. Akhisarspor'umuza, şehrimize hayırlısı olmasını temenni ediyoruz. Futbol kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla” ifadelerine yer verildi. 
48 yaşındaki Hakkı Tolunay Kafkas teknik direktörlük kariye boyunca sırasıyla, Kayserispor, Gaiantepspor, Türkiye U21, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve son olarak yine geçen sezon Kayserispor takımlarının başında bulundu. Kafkas geçen sezon Kayserispor takımının başında 31 maça çıkarak maç başına 1,23 puan ortalaması çıkarabildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...