Basketbolun güzel yüzü Samsun'da

Düzenleyen:
Basketbolun güzel yüzü Samsun'da

SPOR Haberleri

Türkiye'ye transfer olduğundan beri spor medyasında gündemin en üst sıralarında yer alan Canik Belediyespor'un yeni basketbolcusu Antonija Misura Sandric, Samsun'a geldi.

Bilyoner.com Bayanlar Basketbol Ligi'nin Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, 1988 doğumlu, 1.81 boyunda Hırvatistan Milli Takımı oyuncusu Antonija Mizura Sandric ile bir yıllık anlaşma sağladı.

Basketbolun güzel yüzü Samsun'da

ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Yapılan anlaşmanın ardından Mizura Sandric'i Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Canik Belediyespor Basketbol Kulübü Genel Menajeri Zafer Şimşek ve Kulüp Menajeri Nilüfer Acar çiçeklerle karşıladı.

 

Basketbolun güzel yüzü Samsun'da

GÜNDEM OLMUŞTU

Fransa'nın Toulouse takımından transfer edilen ve Canik Belediyespor'a transfer olduğundan beri güzelliğiyle sosyal medyada gündem oluşturan oyun kurucu Misura Sandric, 2009 Akdeniz Olimpiyatları, 2012 Olimpiyatla ve 2013 yılında da Amerikan dergilerinin oylamasıyla 'en güzel sporcu' seçilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...