Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vagner Love: Gençlerbirliği maçında hoca isterse oynarım

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Vagner Love: Gençlerbirliği maçında hoca isterse oynarım

SPOR Haberleri  / AA

Aytemiz Alanyaspor'un oyuncusu Vagner Love, "Gençlerbirliği maçında hoca isterse oynarım." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un golcü futbolcusu Vagner Love, takıma uyum sürecini çabuk atlatmaya çalıştığını belirterek, "Gençlerbirliği maçında hoca isterse oynarım." dedi.

Brezilyalı futbolcu Vagner Love, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer sürecinin ardından Alanya'da takımla birkaç antrenmana katıldığını, daha sonra ailesini almak için ülkesine gittiğini söyledi.

Transfer sürecinde, seyahat etmekten dolayı yorulduğunu ifade eden Vagner Love, "Alanya'yı çok beğeniyorum. Kenti ve takım arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. Bazı mekanları ziyaret ederek vakit geçirmeye çalışıyorum. Maçlara daha iyi hazırlanmak için takıma alışma devresini en hızlı şekilde gerçekleştirmek istiyorum." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacakları maça da değinen Vagner Love, "Gençlerbirliği maçında hoca isterse oynarım. En iyisini o bilir." ifadesini kullandı.

Bu arada Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. Antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Üç günlük iznin ardından Alanya'ya dönen Vagner Love'un, neşesi ve arkadaşlarıyla şakalaşması dikkati çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...