Kafkas'tan Beşiktaş uyarısı

Düzenleyen:
Kafkas'tan Beşiktaş uyarısı

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor'un başında sahaya çıktığı ilk maçta Rizespor'a deplasmanda yenilen tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas, ilk galibiyetini Beşiktaş'tan almanın planlarını yapıyor.

Hafta başından bu yana pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak müsabakaya odaklanan Kafkas, taraftarın huzuruna ilk kez çıkacağı bu zorlu randevudan 3 puanla ayrılıp hem takımı hem de kendisi için beyaz bir sayfa açmayı amaçlıyor. Futbolcuları bireysel hatalar konusunda uyaran Kafkas, "Geride bıraktığımız üç maçta da sonuca yansıyan önemli hatalar yapıldı. Bu karşılaşmada konsantrasyonunuzu yükselterek dikkatli olmanızı istiyorum. Özellikle iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Herkes kendisine çeki düzen versin" dedi.

Beşiktaş taraftarına Gediz yönündeki kale arkasında 3500 kişilik yer ayrılan maçın bilet fiyatları misafir takım taraftarı 100, maraton 110, kapalı 130, VIP 150 TL olak tesbit edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...