Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex Telles, Çakır'ın üzerine yürüdü!

Düzenleyen:
Alex Telles, Çakır'ın üzerine yürüdü!

SPOR Haberleri

Bir dönem Galatasaray'da da top koşturan Alex Telles, Leicester City ile Porto arasında oynanan maçta FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüdü,

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leicester City-Porto mücadelesinde görev aldı. Dün gece oynanan karşılaşmada ilginç anlar yaşandı.

Çakır ve ekibinin başarıyla yönettiği karşılaşmada bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles, verilen bir karara sert şekilde itirazda bulundu. İtirazın dozunu kaçıran Telles, Çakır'ın üzerine yürümeye kalktı. Takım arkadaşları Alex Telles'i güçlükle sakinleştirdi ve olay yerinden uzaklaştırdı.

LEICESTER CITY, GRUPTAKİ 2. MAÇINI KAZANDI

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Leicester City, sahasında Porto'yu 1-0 yenerek gruptaki ikinci galibiyetini elde etti. Porto'da Alex Telles 90 dakika sahada kalırken; İngiliz ekibinin futbolcuları maçın ardından galibiyeti taraftarlarla kutladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...