Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı… Arda Turan kadroda yok

Düzenleyen:
A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı… Arda Turan kadroda yok

SPOR Haberleri

İzlanda ve Ukrayna ile oynanacak 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları öncesi, A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı. Arda Turan, kadroda yer almadı...

Türkiye Futbol Federasyonu beklenen açıklamayı yaptı. A Milli Futbol Takımımızın 6 Ekim Perşembe günü Ukrayna ve 9 Ekim Pazar günü İzlanda ile oynanacak 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları için kadroyu açıkladı.

Euro 2016 mücadelemiz sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan gerginlik sonrasında milli futbolcunun kadroya alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Fatih Terim Arda Turan, Caner Erkin, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü kadroya almadı. Fatih Terim’in en büyük sürprizi ise Ömer Toprak oldu. Gökhan Töre ile yaşadığı olay sonrasında kadroya alınmayan Ömer yeniden milli takımada. Gökhan Töre ise kadroda yok.

İşte kadro:

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı… Arda Turan kadroda yok

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...