Ndiaye: Kazanamasak bile iyi bir sonuç

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ndiaye: Kazanamasak bile iyi bir sonuç

SPOR Haberleri  / AA

Osmanlısporlu Ndiaye, Fenerbahçe maçı hakkında, "Kazanamasak bile bizim için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum." dedi.

Osmanlısporlu futbolcu Badou Ndiaye, Fenerbahçe karşısında galip gelemediklerini ancak elde ettikleri bir puanın da iyi olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ndiaye, çok iyi bir ekibe karşı zor bir maç oynadıklarını anlatarak, "Kazanamasak bile bizim için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum." dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde de oynadıklarını hatırlatan başarılı orta saha oyuncusu, "Yorgun olsak bile bu yorgunluğu çok düşünmemeye çalıştık. Büyük bir takım olmak istiyorsak Avrupa'da ve Türkiye'de haftada 2 maç oynamaya alışmamız gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.

Müsabakanın hakemi ile ilgili bir soruya da Ndiaye, "Biz sadece maça konsantre olduk. Penaltı olup, olmadığını konuşmadık. Bununla ilgili bir şey söylemek benim görevim değil." ifadelerini kullandı.

Mehmet Güven: Keyifli bir maç oldu

Osmanlıspor'un orta sahadaki başarılı ismi Mehmet Güven de maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, keyifli bir maç oynadıklarını kaydetti.

Orta saha mücadelesinin yoğun olduğu bir karşılaşmanın geride kaldığını belirten Mehmet Güven, şöyle konuştu:

"Maçta ilk yarı itibariyle üstünlüğün elimizde olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman oyunda kopmalar oldu. İkinci yarı başında golü erken yedik. 65 ya da 70. dakikaya kadar dayanabilseydik karşılaşmadan galip gelebilirdik. Gol de bir anlık dalgınlığımıza geldi. Arka direkte oyuncu boş kaldı. Ne diyelim bir puan da iyidir. Yenemeyecekseniz, yenilmeyeceksiniz. Üst sıralarda kalmak istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...