'Böyle şeyleri çok sık yaşamazsınız'

Düzenleyen:
'Böyle şeyleri çok sık yaşamazsınız'

SPOR Haberleri

İzlanda'nın 32 yaşındaki file bekçisi Hannes Thor Halldorsson, "Tek pozisyon bile vermedik. Futbol maçlarında böyle şeyleri çok sık yaşamazsınız" açıklamasını yaptı.

İzlanda'nın milli kalecisi Halldorsson, 2-0 kazandıkları mücadelenin ardından İzlanda basınına konuştu.

"FUTBOLDA BÖYLE BİR ŞEYİ..."

"Maça bakınca, beni zorlayacak fazla bir pozisyon olmadığını görürsünüz." diyerek sözlerine başlayan Thor Halldorsson, "Takım olarak savunmamız harikaydı. Maçta tek bir pozisyon bile vermedik. Futbol maçlarında böyle bir şeyi çok sık yaşamazsınız. Sonuç olarak bugün çok iyi oynadık ve 2 gol atmayı başardık." değerlendirmesini yaptı.

"RÜZGAR VE YAĞMUR BİZİ ETKİLEMEZ RAKİPLER ZORLANIR"

Türkiye'nin maçtan sonra hayal kırıklığı yaşadığını bildiklerini söyleyen Halldorsson, "Rüzgar çok kuvvetliydi ve yağmur vardı. Bu bizim oyunumuzu etkilemez. Ancak, rakiplerimiz için zorlayıcı oluyor. Biz oyunumuzu mevsim şartlarına göre iyi bir şekilde ayarlayabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hannes Halldorsson, kariyerinin en rahat maçlarından birini oynadığını belirterek, ilk yarıda biraz zorlandıklarını ancak ikinci yarıda çok iyi bir futbol oynayarak kazandıklarını dile getirerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...