Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hikmet Karaman: 'Avrupa'nın en iyisi olur'

Düzenleyen:
Hikmet Karaman: 'Avrupa'nın en iyisi olur'

SPOR Haberleri

Çaykur Rizepsor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Karadeniz derbisi nedeniyle taraftarı tebrik ederek, iki takımın alkışlanmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Maçın başında penaltı golü ile mağlup duruma düştüklerini ifade eden Karaman, "Beraberlik golü iyi hazırlanmıştı. İkinci yarı yine penaltı golü ile geri düştük. İki penaltı golünden sonra 2-2'yi yakalamak kolay değil. Yağmur, zemin, oynamak kolay değil. Dayanıklılık istiyor. İki takım da iyi mücadele etti. Haklı bir beraberlik ortaya çıktı. Gelişen bir takımız. Üzerine koyarak geliyoruz. Gelişen bir takım olduğumuz için her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kweuke'nin henüz yüzde 40-60 ile oynadığını belirten Karaman, "Yüzde 100'e çıkarırsak Avrupa'nın en iyisi olur. Kendini geliştiriyor. Defansa gelerek kafa vuruşu yapıyor. Taktik anlamda kendini geliştiriyor. Bu tip oyuncular gollerden sonra hocalarına teşekkür ederler. Sevincini paylaşıyor. Sadece bana değil. Sağlık ekibi, onunla birlikte çalışan ekibe. Sekiz ay oynamayan bir oyuncunun geri dönüşü kolay değil."

Maça çok farklı bir düşünce ile çıktıklarına dikkati çeken Karaman, "Rakibin direncini kırmalıydık. Yaptığımız hamleler bunu gösteriyor. Geriye düştüğümüz anlar ve skora göre oyun hamlelerimiz gelişti. Kendi sahamıza çekilme düşüncemiz hiç olmadı." dedi.

Karaman, oyunun kontrolünü ellerine almakta sıkıntı yaşadıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"0-0 bir maçı oynamak ile 1-0 geriden gelerek tempoyu yükseltmek, açık vermeden oynamak kolay değil. Rakibin üzerine iyi giden bir takıma karşı dengeli oynamak ve beraberliği sağlamak zorundaydık. Ligdeki sıralamaya bakın, bir galibiyet ile Konyaspor'u altımıza alıyoruz. Trabzonspor kazansa bir anda yukarılarda olacak." diyerek sözlerini tamamladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...