Kosova maçı öncesi Terim umut dağıttı

Kosova maçı öncesi Terim umut dağıttı

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi umut dağıttı

15 maç mağlup olmayan bazen de 3 maç kazanamayabilir. Ümit ederim buradan başlarız ve yukarıdaki yerimizi alırız...
Takımda çok iyi bir ortam var. Son zamanlarda görmediğimiz kadar iyi görünüyor. İnşallah tarih yine tekerrür eder...
Kosova maçının kağıt üstünde rahat geçeceği söylense de bizim için çok kolay olmayacak bir karşılaşma...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bugünkü Kosova maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına maç dışında herhangi bir soruyu cevaplamayacağını söyleyerek başlayan Terim, gündemlerinin sadece Kosova karşılaşması olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
 Çok önemli bir maçımız var. Maça 24 saat kala Kosova maçının dışında hiçbir soruya cevap vermeyeceğim. Maçtan sonra ne isterseniz sorabilirsiniz. Son maçlarda, maça çok az süre kala gerek bizlerin gerekse de oyuncuların etkilenmesine sebep olan çok şey yaşadık.
 Kamuoyu yarınki (bugünkü) maçın kağıt üstünde rahat geçeceğini söylese de bizim için çok kolay olmayacak bir maç. Saygı duyulacak bir rakip. En ufak bir sıkıntıya tahammülüm yok. Bundan önce düştüğümüz o tuzağa veya yapılana burada müsaade etmek istemiyorum. O nedenle maç dışında konuşmayacağım.
 Hırvat beraberliği ile önemli bir puan ile başlayıp sonra galip gelememek istemediğimiz bir şeydi. Ancak olaya realist gözle bakacak olursak; Ukrayna maçının 2-0'dan 2-2 olması başarı. Ama kendi sahamızda kazanamamamız başarısızlık. Ancak İzlanda maçını kaybetmemiz doğal karşılanabilir. Daha önce tam kadro ile yenememiştik.
 Avrupa Şampiyonası'na Türk Milli Takımı'nın katılmasının başarısını pek yaşayamadık. Çok önemli bir başarı. En basit dille Hollanda'nın olmadığı bir turnuva.
 15 maç yenilmeyen bazen de 3 maç kazanamayabilir. Ümit ederim buradan başlarız ve yukarıdaki yerimizi alırız.
 En önemli iki deplasmanı atlattık. Bana göre tek kaybımız kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puan. Olaya böyle bakalım. İnşallah yarın (bugün) galibiyet alarak hem puan hem moral buluruz.
 Milli Takım'da iyi bir ortam var. Son zamanlarda görmediğimiz kadar iyi görünüyor. Tarih inşallah bir kez daha tekerrür eder.

GENÇLERLE ÇIKTI
Fatih Terim ile birlikte basın toplantısına katılan 3 genç oyuncu şunları söyledi:
Cengiz Ünder: Çok çalıştım. Milli Takım'a geldiğim için gururluyum.
Kaan Ayhan: Bir gün Türkiye'de oynamak isterim. Hayat bu belli olmaz.
Okay Yokuşlu: Bu düzeyde bu kadar genç oyuncunun olması sevindirici bir şey. Takımın tecrübeli oyuncuları olsun, genç oyuncuları olsun uyum içindeyiz. Bunlar harmanlandığı zaman her şey yolunda gider.

KAPTANLIK SIKINTISI YOK
 (Kaptanlık konusu...) Bizde hiçbir sıkıntı olmadı. Mehmet ve Arda'nın aralarında da böyle bir sıkıntı yok. En fazla milli olarak da Arda kaptan görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...