Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncuların maaşının tamamını ödeyecek

Düzenleyen:
Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncuların maaşının tamamını ödeyecek

SPOR Haberleri

Galatasaray, 3 aydır ödeyemediği oyuncuların maaşlarını Fenerbahçe maçı öncesinde hesaplara yatıracak. Böylece kritik derbi öncesi para dopingi yapmış olacak.

Galatasaray camiası gelecek hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Kadıköy'deki zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak hem 17 yıl aradan sonra sarı-lacivertlileri rakip sahada mağlup etmeyi hem de ligdeki kötü gidişe son vermeyi hedefleyen sarı-kırmızılılarda yönetim de seferber oldu. Oyuncuları zorlu maça motive etmek için elinden geleni yapan Galatasaraylı kurmaylar, derbi öncesi takıma para dopingi yapacak.

PRİM TALEBİ GELMEDİ

Riva ve Florya için yapılan Olağanüstü Genel Kurul'u gerekçe gösteren Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı takıma 3 ay ödeme yapmamıştı. Futbolcuların biriken alacaklarının yarısı Başakşehir maçında ödendi. Yönetimin kalan borcu da Fenerbahçe derbisi öncesinde sıfırlayacağı öğrenildi. 5 milyon Dolar'a yakın para hafta içinde hesaplara yatırılacak. Alacakları ödenmeye başlayan futbolcuların Kadıköy için prim taleplerinin olmadığı gelen haberler arasında.

GERİ DÖNÜYOR

Bir maç kadro dışı kaldıktan sonra geçen salı günü affedilen Yasin Öztekin aldığı özel izinle Almanya'nın yolunu tutmuştu. Topuğundaki iltihaplanma nedeniyle Dortmund'da doktoruna tedavi olan Yasin'in bugün döneceği öğrenildi. Deneyimli oyuncu F.Bahçe maçında hocasından görev bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...