Uzun Mehmet

Düzenleyen:
Uzun Mehmet

SPOR Haberleri

Yıllık 1.4 milyon avro garanti ücret alan 26 yaşındaki orta sahaya benzer şartlarda 3 yıllık sözleşme önerildi. Devre arasına kadar imza var

Trabzonspor’un sözleşmesine bakıldığında “İnce Mehmet”i yeni anlaşmayla “Uzun Mehmet” olacak. 2014-15 sezonunda Werder Bremen’den Trabzonspor’a gelen ve 3 yıllık mukavele yapan gurbetçi orta saha sezon sonunda serbest kalıyor. Şimdiden harekete geçen yönetim ön görüşmede bulundu ve 3 yıllık teklif yaptı. Yıllık 1.4 milyon avro garanti ücret alan Mehmet Ekici’ye benzer şartlarda öneri yapıldı. Zaman zaman problemli dönemler geçirse de Ekici de Trabzonspor’da mutlu ve devre arasına kadar yönetime cevabını olumlu olarak verip imza atması yüksek ihtimal.
Yanal’ın 10 numarası
Kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu bu konuda “İç transferde sadece Mehmet Ekici’nin sözleşmesi bitiyor. Mehmet, bizim değerli bir futbolcumuz. Hocamız da onun takımda kalmasını istiyor. Biz onun uzun yıllar Trabzonspor’a katkı sağlamasını, kalmasını arzu ediyoruz. Trabzonsporlu Mehmet Ekici olarak hep anılmasını planlıyoruz” dedi. Ersun Yanal son olarak Beşiktaş maçında iyi işler çıkaran Ekici’yi yeni kurduğu takımın beyni olarak düşünüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...