Cüneyt Çakır'a Ahmet Çakar'dan destek

Cüneyt Çakır'a Ahmet Çakar'dan destek

SPOR Haberleri

Açıklandığı anda tartışma konusu olan derbi hakemi Cüneyt Çakır'a, Beyaz Futbol programında eski hakem Ahmet Çakar sahip çıktı.

Çakır'ın Türk futbolunun çok önünde olduğunu söyleyen Çakar şunları söyledi:

"BİR TÜRK HAKEMİ İÇİN DÜNYANIN EN ZOR MAÇI"
"Dünya insan olupta hakemlik yapan birisi için en zor maçlar Fenerbahçe- Galatasaray maçlarıdır. Bunu Türk hakemi olarak yönetiyorsan işin daha da zor. Maça Almanya'dan, Avrupa'dan sıradan bir hakem getirsen Cüneyt kadar zorlanmaz. Cüneyt'in futbolcularla ve takımlarla olan mazisi bilinçaltını etkiliyor."

"TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNDE"
"Cüneyt Çakır açıklandıktan sonra isyan eden taraftar haklı değil. Cüneyt Çakır Türk futbolunun 6 kat önündedir. Çünkü adam Real Madrid, Manchester, Barcelona, Chelsea maçlarını fndık fıstık şeklinde yönetirken, Burada eleştiriliyor."

ÇAKIR'IN YAKALANDIĞI SENDROM
"Ben Cüneyt'te bir şey söylüyorum, yakalandığı sendromun adı sivri olmayım sendromudur. Buna yakalanırsan gideceğin yer eyyam spordur. Cüneyt şimdi dua ediyor, hakemlik bir şey olmasın, maç berabere bitsin. Cüneyt Çakır Avrupa'ya giderken babamı tanımam diyor. "

"TÜRKİYE'NİN TEK DERBİSİ VAR"
Ahmet Çakar, Fenerbahçe Galatasaray derbisine sosyal medyadan gönderme yapan Beşiktaşlı Rıdvan Akar'a "Türkiye'nin tek derbisi var, Beşiktaş derbileri yan sanayi derbidir." şeklinde karşılık verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...