Finalde Murray'ın rakibi Djokovic

Düzenleyen:
Finalde Murray'ın rakibi Djokovic

SPOR Haberleri

ATP Dünya Turu Finalleri yarı final maçında Japon rakibi Kei Nishikori'yi 2-0 yenen 29 yaşındaki Sırp Novak Djokovic, finalde Andy Murray'ın rakibi oldu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvada, son 4 yılın şampiyonu 29 yaşındaki Djokovic, kariyerinde ilk kez bu turnuvada yarı finale yükselen rakibini 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup etti ve üst üste beşinci kez final biletini aldı.

Toplam 66 dakika süren mücadelede 6 kez servis kıran Sırp tenisçi, ilk servislerden kazanılan puanlarda yüzde 82 başarı yüzdesiyle oynadı.
Dünya klasmanının ilk iki sırasında yer alan Murray ve Djokovic, final maçında 35. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 34 maçın 24'ünü Djokovic kazanırken, 10 maçta Murray korttan galibiyetle ayrıldı.

İki tenisçinin bu sezon oynadığı dört final maçından Avustralya Açık, Fransa Açık ve Madrid'de Djokovic, Roma'da ise Murray şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...