Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Banvit kendi rekorunu kırmak istiyor

Düzenleyen:
Banvit kendi rekorunu kırmak istiyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin tek namağlup takımı Banvit, bu hafta Gaziantep Basketbol'u da yenmesi halinde, 8'de 8 yaparak, 2013-2014 sezonundaki 7 galibiyetlik rekorunu geliştirecek

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin tek namağlup takımı Banvit, 8. hafta mücadelesinde de kazanarak, kendi üst üste galibiyet rekorunu kırmak istiyor.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda konuk ettiği Anadolu Efes'i 69-68 yenen Banvit, 7. haftayı da namağlup geçerek, 2013-2014 sezonundaki 7 maçlık galibiyet rekorunu egale etti.
Söz konusu sezonun ilk 7 haftasındaki maçlarını kazanan Bandırma temsilcisi, 8. haftada Pınar Karşıyaka'ya deplasmanda mağlup olarak galibiyet serisini sonlandırmıştı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 13. sezonunu geçiren Banvit, 8. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Basketbol'u yenip, üst üste 8. galibiyetle kendi rekorunu geliştirmeye çalışacak.
Maç başına 85 sayı ortalamasıyla oynayan Banvit, Anadolu Efes'in ardından ligin en skorer ikinci takımı konumunda bulunuyor.

- "Doğru organizasyonla başarıyı kovalıyoruz"

Kulübün sportif direktörü Turgay Çataloluk, yaptığı açıklamada, oyuncular ve teknik ekiple iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi.
Sezona iyi başladıklarını belirten Çataloluk, henüz ligin başında olduklarını, önlerinde zorlu bir sürecin bulunduğunu dile getirdi.
Erken hedefler belirleyip aceleci olmak istemediklerini vurgulayan Çataloluk, "Ligin sonuyla alakalı konuşmak erken. Uzun bir yolumuz var. Birçok zor maça çıkacağız ama sonuç itibarıyla şu anki durumdan hem biz hem yönetim memnun. Mevcut kadrodan memnunuz. Çok geniş bir kadroya sahip değiliz ama performanstan memnunuz." diye konuştu.
Uyum sürecini diğer takımlardan önce yakaladıklarını anlatan Çataloluk, şu ifadeleri kullandı:

"Hazırlık dönemini iyi geçirerek teknik ekibin de doğru teşhisleriyle bu uyumu yakaladık. Sonuçta doğru bir takım kimyası oluşturmanın, her maça aynı şekilde konsantre olmanın karşılığını alıyoruz. Bütçelerimiz hiçbir zaman Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla aynı olmadı. Biz her zaman öz kaynaklarımızı kullanarak altyapıya yatırım yapmayı en önde gelen planlarımız arasında tuttuk. Kurulduğumuz günden itibaren altyapıya önem verdik. Düşük bütçeyle, doğru organizasyonla başarıyı kovalıyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...