Fatih Terim'in işi zor

Fatih Terim'in işi zor

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal'ın kendine bağladığı G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, önümüzdeki sezon saha dışıyla da uğraşmak zorunda kalacak.

Olağanüstü kongre kararı alan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, yeni dönemde futbol şubesini lağvederek, Teknik Direktör Fatih Terim'i kendine bağlayacağını açıkladı. Ancak Ünal Aysal'ın bu kararı tecrübeli teknik adamın işini daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Her fırsatta Başkan Aysal'a ulaşamamaktan şikâyetçi olan Fatih Terim'in, yeni dönemde bu iletişimi nasıl kuracağı en büyük soru işareti. Çünkü, "Hocanın direkt bana ulaşmasını istiyorum" diyen Ünal Aysal, yılın büyük bir kısmını yurt dışında geçiriyor ve senede en fazla 4-5 maçta tribünde oluyor. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın adeta Florya'da yatıp kalkması sebebiyle sadece saha içine konsantre olan Fatih Terim, yeni dönemde saha dışıyla da uğraşmak zorunda kalacak.
EN BÜYÜK SIKINTI TULUN
Sezon içinde gerek Futbol Federasyonu'na, gerekse rakiplere medya üzerinden verilecek mesajlarda Dürüst ve Albayrak ikilisini ileri süren tecrübeli çalıştırıcı, artık bu işi tek başına yapacak. Fatih Terim'i sıkıntıya sokan en büyük konu ise Bülent Tulun. 2 sezon önce göreve gelir gelmez "Onu Florya'da istemiyorum" diyerek ofisini boşalttıran tecrübeli çalıştırıcı, artık yıldızının barışmadığı Tulun'la uyum içinde çalışmak zorunda olacak. Tulun'un transfere karışmasından rahatsız olan Terim'in yeni dönemde nasıl tavır takınacağı büyük merak konusu. Tecrübeli çalıştırıcıya yakın olan isimler, Ünal Aysal'ın aldığı bu kararla Fatih Terim'in hareket alanını daralttığını belirtirken, önümüzdeki günlerde bunun sarı-kırmızılı takıma büyük zarar vereceği görüşünü savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...