Parasını sakladığı yer şaşkına çevirdi

Düzenleyen:
Parasını sakladığı yer şaşkına çevirdi

SPOR Haberleri

Real Madrid'in Portekizli dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo'nun parasının belli bir bölümünü Britanya Virgin Adaları'nın başkentindeki eczanenin en alt katında sakladığı ortaya çıktı.

L'Equipe, Der Spiegel ve El Mundo gibi önemli gazetelerin ortaklaşa yaptıkları Football Leaks / Futbol Sızıntıları araştırmalarında yeni detay, Cristiano Ronaldo'nun parasını sakladığı yer oldu. Habere göre; Ronaldo 150 milyon Euro'sunu (yaklaşık 568 milyon TL) Britanya Virgin Adaları'nın başkenti Road Town'daki bir eczanenin en alt katında saklıyor.

"30 BİN KİŞİ YAŞIYOR, 600 BİNDEN FAZLA HAYALET ŞİRKET VAR"

Der Spiegel'deki haberde, "Karayipler'in ortasında sadece 30 bin kişinin yaşadığı ancak 600 binden fazla hayalet şirketin bulunduğu Britanya Virjin Adaları'ndaki bu eczanenin ikinci katında ise Icaza isimli bir hukuk firması var" denildi.

"HABERLERİ DURDURUN"

Football Leaks belgeleri, tüm dünyayı sarsarken, Madrid'de Zamarriego Fernandez isimli hakim, futbol dünyasına ait vergi kaçakçılığını gözler önüne seren sızıntıların yayınlanmasının yasaklanması için çağrı yaptı. Söz konusu bilgilerin gizli belgelerden elde edildiğini belirten hakim, belgelerin yayınlanmasının "temel iletişim gizliliğin ihlali" olduğunu kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...