Banvit, averajla ikinci

Düzenleyen:
Banvit, averajla ikinci

SPOR Haberleri

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nun 8. haftasında konuk ettiği İsrail temsilcisi Ironi Nahariya'yı 85-77 yenen Banvit, lider Monaco'nun ardından averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Ironi Nahariya karşısında aldığı sonuçla grupta üst üste dördüncü maçından da üstün ayrılan Banvit, 7. galibiyetine ulaşıp 15 puan ve averajla haftayı ikinci sırada tamamladı.
Haftaya lider giren Fransız ekibi Monaco ise deplasmanda Almanya temsilcisi Fraport Skyliners'ı 70-64 mağlup ederek 15 puan ve averajla zirveyi bırakmadı.
Gruptaki diğer maçlarda Çek Cumhuriyeti'nin CEZ Nymburk takımı, konuk ettiği Danimarka temsilcisi Bakken Bears'ı 114-70, Yunanistan temsilcisi Aris de kendi sahasında Sloven ekibi Helios Suns'ı 72-54 yendi.

- 9. haftanın maç programı
A Grubu'nun 9. haftasında 13 Aralık Salı günü Banvit-Fraport Skyliners, Bakken Bears-Aris, Ironi Nahariya-CEZ Nymburk ve Helios Suns-Monaco maçları oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...