Başakşehir'de büyük şok! Yollar ayrılıyor...

Düzenleyen:
Başakşehir'de büyük şok! Yollar ayrılıyor...

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in namağlup lideri Medipol Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Doka ile yollarını ayırıyor. 32 yaşındaki futbolcunun yeni takımı da belli oldu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Süper Lig'de 31 puanla lider durumda olan Başakşehir'de ilk ayrılık gerçekleşiyor. İstanbul ekibi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Doka'yla yollarını ayırma kararı aldı. Son haftalarda Abdullah Avcı tarafından lig maçlarında tercih edilmeyen futbolcunun yeni adresinin ise Samsunspor olacağı kaydedildi. Karadeniz basınında yer alan haberlere göre Doka ile her konuda anlaşan Samsunlu yöneticiler Brezilyalı oyuncuyu devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katacak.

Başakşehir'de büyük şok! Yollar ayrılıyor...

2011 yılında Bulgaristan'ın Litex Lovetch takımından 2 milyon euro karşılığında transfer edilen futbolcu 5 sezondur İstanbul ekibinin formasını giyiyordu. Doka, Süper Lig'de 176 maçta 43 gol atma başarısı göstermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...