Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır'a mesaj yağmuru

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır'a mesaj yağmuru

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar, Sow'un golünü iptal eden hakem Cüneyt Çakır'ın telefon numarasını bularak mesaj yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenilerek zirvenin 7 puan gerisine düştüğü maçta Sow'un röveşata golünü iptal eden Cüneyt Çakır, taraftarın gazabına uğradı. Çakır'ı önceki akşam eleştiri mesajlarıyla Twitter'da liste başı yapan taraftarlar, dün de FIFA kokartlı hakemin telefon numarasını ele geçirdiler. Taraftarın büyük çoğunluğu Çakır'a, Rize'de Souza'nın pozisyonu ile Antalya maçında Sow'un görüntülerini mesaj olarak atıp, 'Sana hakkımı helal etmiyorum" yazdı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu hafta içinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE VE KOSİF PFDK'DA
Bu arada, F.Bahçe, Antalya maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' ile 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Maç sonrası sosyal medya hesabından Cüneyt Çakır için, "Hadi penaltıları yedin, nizami golü nasıl vermezsin be emek hırsızı! Bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın" yorumu yapan yönetici Selim Kosif de PFDK'ya sevk edildi.

DAHA ÇOK ATARIM!
Antalya maçında attığı röveşata iptal olan Sow, karşılaşma sonrası duygularını "Karara gülüyorum. İlk kez bir hakem kararına bu kadar sinirleniyorum" diye dile getirirken, soyunma odasında da sakinleştirilemedi. Senegalli golcü, "Rakip oyuncular bile pozisyonun gol olduğunu söyledi. Hakem düdük çalınca onlar daha çok şaşırdı. Bu gollerden daha çok atacağım ve F.Bahçe'yi şampiyon yapacağım" dedi.

FEDERASYON'A VİDEOLU ŞİKAYET
Fenerbahçe yönetimi, Antalyaspor karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır'ı Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na şikayet etmeye hazırlanıyor... Bu kapsamda; hummalı bir çalışma başlatıldı. Cüneyt Çakır'ın karşılaşma sırasında yanlış kararlar verdiği anların görüntülerinden oluşan bir kaset hazırlanması yönünde talimat veren sarı-lacivertli idareciler, söz konusu görüntüleri hem Federasyon hem de MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na izletmeyi amaçlıyor. Çakır'ın yanlışlarını bir bir ifşa etmeye hazırlanan Fenerbahçe yönetiminin Çakır'ın istifasını istediği iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...