Cüneyt Çakır, Fenerbahçe maçında "İyi ve verimli performans" notu aldı

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır, Fenerbahçe maçında "İyi ve verimli performans" notu aldı

SPOR Haberleri

Antalyaspor - Fenerbahçe maçındaki performansıyla tepki çeken Cüneyt Çakır, gözlemciden "İyi ve verimli performans" anlamına gelen 8.3 puan aldı.

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor deplasmanından eli boş dönmesi sonrası özellikle Sow'un sayılmayan golüyle tepki toplayan Cüneyt Çakır'ın gözlemciden 8.3 puan aldığı ortaya çıktı. Çakır'ın bu notunun karşılığı 'İyi ve verimli bir performans' olarak görünüyor.
Merkez Hakem Kurulu yöneticileri, Çakır'ı bu pozisyonda yüzde yüz haklı bulurlarken, Alper'in formasından çekilmesinin ise penaltı olduğu görüşünde birleştiler. Ancak yardımcı Bahattin Duran'ın da bu pozisyonda hata yaptığı, Çakır için ise durduğu konum nedeniyle zor bir pozisyon olduğu görüşü ağırlık kazandı.

MHK TEPKİLERDEN RAHATSIZ

Bu arada MHK yöneticilerinin, ülkenin hassas günlerden geçmesi nedeniyle Cüneyt Çakır'a gösterilen tepkilerdeki ölçüsüz üsluplar nedeniyle rahatsız oldukları da belirtildi. Tarık Ongun'a dönüş uçağında yapılan tacizler de büyük öfkeye neden olurken, FIFA hakeminin, camianın en efendi kişilikli isimlerinden biri olduğu hatırlatıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...