Serdar Ali Çelikler'den Çakır'a olay sözler

Düzenleyen:
Serdar Ali Çelikler'den Çakır'a olay sözler

SPOR Haberleri

Serdar Ali Çelikler, Süper Lig'de Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 80. dakikasında Sow'un iptal edilen rövaşeta golüyle ilgili olarak olay yorumlarda bulundu.

Hakem Cüneyt Çakır'ın Antalyaspor-Fenerbahçe maçında Moussa Sow'un röveşatadan attığı golü geçerli saymamasının yankıları sürüyor. Haftaya damgasını vuran bu olay dün akşam NTV Spor'daki Kırmızı Çizgi programında da masaya yatırıldı. Yorumcu Serdar Ali Çelikler, Cüneyt Çakır'a ve bu konudaki tutumu nedeniyle spor basınına çok sert eleştirilerde bulundu...

"CÜNEYT ÇAKIR BASKETBOL HAKEMİ OLSUN"

Çelikler, şunları söyledi: "Moussa Sow'un röveşatası buz gibi gol. Siz neyin peşindesiniz? Bu pozisyon İngiltere'de goldür. Kural diyorsunuz, kafa mesafesi diyorsunuz. Madem Sow'un golü tehlikeli hareket, faul. Rize'de penaltıyı vereceksin o zaman! Yine sensin Cüneyt Çakır. Vermedin. Kafayla oynama mesafesi nedir? Uzun ve kısa boylu futbolcular için kafayla oynama mesafesi aynı mıdır? Futbolu bırakıp basketbol oynayalım o zaman. Cüneyt Çakır da basket hakemi olsun."

"SEN PENALTIYI VERECEKSİN"

Medyanın iki yüzlü olduğunu savunan Serdar Ali Çelikler, "Mevzu Beşiktaş olunca yorumcular hakemi anlamaya çalışıyor. Ancak Fenerbahçe olunca "İşte Fenerbahçe kötü oynadı, önce buna bakmalı" diyorlar. Bu ne demek ya? Sen penaltıyı vereceksin. Fener atacak veya kaçıracak. Sen karışma. Oynanan oyuna karışma sen. Fener'in kötü oynaması hakemin işi değil. Sen kendi işini yapacaksın." diye konuştu.

"KORKMAYIN SÖYLEYİN"

Çelikler, dün gece sosyal medyada çok tartışılan açıklamalarına şöyle devam etti: "Ey yorumcular! Türkiye'de şöyle bir algı oluştu: "Fenerbahçe mağdur demeye korkuyor spor yorumcuları. Sanki başlarına bir şey gelecekmiş gibi. Korkmayın, söyleyin. Öyle bir ortam oluştu ki, Fener'e çakan yorumcular değer kazanıyor. Antalyaspor maçı sonrası Rasim Ozan Kütahyalı stüdyoda 'Fener katledildi' dedi, herkes şaşırdı bir anda. Bu iş böyle."

"BEŞİKTAŞLILARA BİR HALLER OLMUŞ"

"Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası Beşiktaşlılara da bir haller olmuş. Fenerbahçe'nin bu kadrosu zaten şampiyonluğa gidemez. Onu geçtim, Fenerbahçe ile Cüneyt Çakır arasında mesafe var. Beşiktaşlılar diyor ki, 'gol değil, faul'. Size ne? Sizin rakibiniz Fenerbahçe değil ki, Galatasaray. Galatasaray'ı yabana atmayın, ikinci yarıda onlarla çekişeceksiniz. Ayrıca Beşiktaş ile Galatasaray şampiyonluk yarışı için çekiştiğinde ben Galatasaray'ı avantajlı görüyorum."

"SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ?"

Çelikler, Fenerbahçeli Josef de Souza'nın topa vurduktan sonra M'Billa'nın ayağına bastığı pozisyonu hatırlatarak, "Aynı faul, aynı hakem. Josef topa vurduktan sonra rakibin ayağına basıyor. Kırmızı kart olmalı. O pozisyonda topa vurduktan sonra darbe var, devam ediyorsun. Sow'un pozisyonda röveşatadan sonra rakip kafasını sokuyor ve buna faul veriyorsun. Biri bana anlatsın. Siz neyin peşindesiniz?" dedi. Çelikler, şöyle devam etti:

"NAMOĞLU SÜLEYMAN DEMİREL Mİ?"

"Fenerbahçe bu kadroyla şampiyon olamaz. Bu takım gitmez. Gitse bile Yusuf Namoğlu varken şampiyon olamaz. Bu Yusuf Namoğlu, rahmetli Süleyman Demirel mi? Sürekli o geliyor göreve. Başka adam mı kalmadı kardeşim? Fenerbahçe'nin bu MHK için ciddi girişimler yapması lazım. Artık dosyalarla mı gidersiniz, ne yaparsınız bilemem."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...