F.Bahçe'den TFF'ye çıkarma!

Düzenleyen:
F.Bahçe'den TFF'ye çıkarma!

SPOR Haberleri

Cüneyt Çakır’ın Antalyaspor yenilgisindeki hatalı kararları sonrası sabır taşı çatlayan Fenerbahçe, Futbol Federasyonu’na çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başından beri lig maçlarında kendileri aleyhine kötü yönetimler olduğunu düşünen Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları, bu konuda hazırlanacak geniş bir dosya ile Futbol Federasyonu’na çıkarma yapacak.

Fenerbahçe’de Antalyaspor deplasmanında gelen 1-0’lık yenilgi ve hakem Cüneyt Çakır’ın yönetimi sabırları taşırdı. Ligde 10 maç sonra gelen yenilgide hakem Cüneyt Çakır’ın etkili olduğunu düşünen sarı-lacivertli yönetim, durumu Türkiye Futbol Federasyonu’na taşıyacak. Yönetim yakın zamanda hiçbir büyük takımın, bu kadar hakkının yenmediğini vurguluyor. Fenerbahçe yönetiminin özellikle Antalyaspor maçında Cüneyt Çakır’ın kararlarına tepkili olduğu öğrenildi. İki net penaltıda Çakır’ın hatalı olduğunu ifade eden yöneticiler, Moussa Sow’un golünde ise yardımcı hakeme dikkat çekti. Golün ardından yardımcı hakemin pozisyonun temiz olduğunu düşünüp orta sahaya koştuğunun altı çizildi. 

Takımlarının oyun olarak da vasat kaldığını ifade eden yöneticilerin, buna karşın hakemin çok kritik dakikalarda sonuca etki etmesinin tabelaya direkt yansıdığı görüşünde birleştiği de kaydedildi.

Kısa süre içerisinde bir yönetim kurulu toplantısının yapılacağı ve ardından da artık harekete geçileceği bildirildi. Sezon başından beri lig maçlarında kendi aleyhlerine yapılan hataları tek tek tespit edecek olan Fenerbahçe’nin, başta son Antalyaspor maçı olmak üzere böyle benzer hataları masaya yatıracağı belirtildi. 

Beşiktaş derbisinde de benzer şekilde hakem yönetiminin hatasından bahseden sarı-lacivertli yöneticilerin, federasyona giderek bütün eleştirileri dile getireceği ve sıkıntılarını anlatacağı ifade edildi. Fenerbahçe’nin bu sıkıntıların çözümünü isteyeceği ifade edildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...