Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink'in isyanı

Düzenleyen:
Riekerink'in isyanı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, “Bu saha şartları, olağandışı saha şartları. Isınmadan dolayı çoğu arkadaşımız ayakkabısını değiştirmek zorunda kaldı. Bu sahada oynamak tamamen mücadelenin ruhuna aykırı” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Osmanlıspor ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Riekerink, 2 gün önce takımına nerede ve nasıl şartlarda oynayacaklarını söylediğini anlattı. Adil bir mücadele olması için yerden ısıtmalı bir sahanın olması gerektiğini belirten Riekerink, “Bu saha şartları olağandışı saha şartları. O yüzden biz Osmanlıspor’dan 1 gün önce gelip antrenman yapmayı talep ettik. Ama bu kabul görmedi. Isınmadan dolayı da çoğu arkadaşımız ayakkabısını değiştirmek zorunda kaldı. Bu sahada oynamak tamamen mücadelenin ruhuna aykırı” diye konuştu.

“Bugün oynanan futbol tarzı bizim tarzımızın dışında bir oyundu”
Muslera’nın hem maçın başında hem de maçın sonunda mükemmel kurtarışlar yaptığını söyleyen Riekerink, “Uzun toplarla iyi oynayan rakibimiz vardı. İkinci toplarda sezgimizin iyi olması gerekiyordu. Ama bugün oynanan futbol tarzı bizim tarzımızın dışında bir oyundu. Bu zor şartlarda maçı bırakmadığı için oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“Bugün mücadeleyi bırakmayan bir takım vardı sahada”
Riekerink, bakıldığı zaman bu saha şartlarında istedikleri oyunu oynamalarının imkansız olduğunu vurgulayarak, “İstediğimiz oyunun dışına çıktık. Benim için en büyük ölçü Osmanlıspor’un 2-1 öne geçtiği zaman ki oyun. Bundan önce bazı maçlarda geri düştüğümüzde morali bozulan bir takım görebiliyorduk. Ama bugün mücadeleyi bırakmayan bir takım vardı sahada. Bir hoca olarak beni en çok mutlu eden bu oldu. Takımın 2-1 geriye düştükten sonra reaksiyon gösterip beraberliği yakalaması mutluluk verici” ifadelerini kullandı.

Rikerink’in 1 puana sevindiği yönündeki ifadeleri basın mensupları tarafından sorulması üzerine Riekerink, “85. dakikadan sonra skor neydi hatırlıyor musunuz? 2-1. İkinci yarı kaç tane şans yakaladık hatırlıyor musun? Birkaç tane. Çok zor bir maç oldu. Saha şartları, zemin inanılmaz kötüydü. Bir çok arkadaşımızın krampon sıkıntısı oldu. Maçta 2-1 geriye düşüyorsunuz ve ikinci yarı pek bir pozisyonumuz yok. Bu skordan gelen 2-2’lik skor için bu yorum geldi. Ben kesinlikle her zaman kazanmak isteyen bir teknik direktörüm ve kaybetmeye tahammülüm yok. Bugünkü şartlara bakılırsa buradan maksimum beraberlikle ayrılırız açıklamalarında bulundum. Beraberliğin beni mutlu etmesi söz konusu değil. Takımımla beraber şampiyon olmak istiyorum ve bütün maçları kazanmak istiyorum. Ama bu maç çok zor deplasmanlardan bir tanesiydi. Bu hava şartlarında alınabilecek maksimum puanı aldık” değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...