Çakır'a büyük müjde! Geri döndü...

Düzenleyen:
Çakır'a büyük müjde! Geri döndü...

SPOR Haberleri

Ağustos ayında Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki gözlemcilik görevinden alınan Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, görevine geri döndü.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan 100'ü aşkın hakem, gözlemci, temsilci ve personel görevden uzaklaştırılmıştı.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası olan gözlemci Serdar Çakır da o dönemde TFF'den ayrılanlar arasında yer almıştı.

Medyada, Serdar Çakır'ın FETÖ ile ilişkileri nedeniyle görevden uzaklaştırıldığı iddiası yer alırken, Çakır, söylentileri şiddetle yalanlayıp, sağlık sorunları yüzünden TFF'den ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan bu olayın ardından futbol camiasından uzak kalan Serdar Çakır, TFF'deki görevine döndü.

Sağlık durumunun düzeldiğini bir raporla TFF'ye bildiren ve göreve dönmesi yönünde hiçbir engel bulunmayan Serdar Çakır'ın bu haftadan itibaren profesyonel liglerde gözlemcilik yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...