Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Monaco çıldırdı, Ronaldo'ya 250 milyon TL

Monaco çıldırdı, Ronaldo'ya 250 milyon TL

SPOR Haberleri

Rus milyarder Rybolevlev'in satın aldığı Monaco, Cristiano Ronaldo'yu da renklerine bağlayabilmek için dünya rekoru niteliğinde bir teklif hazırladı

Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Monaco, Atletico Madrid'den Radamel Falcao ve Porto'dan James Rodriguez ile Joao Moutinho'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fransa 1. Ligi'ne geri dönen Monaco, bu transferler için 110 milyon sterlinbonservis bedeli ödedi. Ancak İngiliz gazetesi Independent'in dünkü haberi gözlerin yeniden Monaco'ya çevrilmesine sebep oldu. Independent, Monaco'nun şimdi de Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu istediğini yazdı.
RONALDO'YA YILLIK 50 MİLYON TL
Futbol gündemini meşgul eden bu haberde, Monaco'nun bu transfer için Real Madrid'in kapısını dünya rekoru anlamına gelen 85 milyon sterlin (250 milyon TL) teklif ederek çalacağı belirtildi. Fransız kulübünün ayrıca Ronaldo'ya da yıllık 17 milyon sterlinlik (50 milyon TL) teklife hazırlandığı iddia edildi. Son 4 sezondur Real Madrid forması giyen Ronaldo, Manchester United'dan La Liga ekibine 80 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Madrid, Ronaldo'ya sezon içinde sözleşme uzatmayı teklif etmiş ancak Portekizli bu konuda cevap vermemişti.
MESSI'DEN ÇOK KAZANMAK İSTİYOR
Ronaldo'nun sözleşme uzatmaya yanaşmamasının sebebin, Monaco'yu satın alan Rus milyarder Dmitry Rybolevlev'in 18 aydır yürüttüğü görüşmelerde geldikleri nokta olduğu iddia edildi. Bunun üzerine, Ronaldo'nun Madrid'de mutsuz olduğu dedikoduları çıkarıldı. Ronaldo ise sürekli kıyaslandığı Messi'nin Barcelona'da kazandığı maaştan daha fazlasını istedi. Barcelona ile sözleşmesini 2018'e kadar uzatan Messi, primler hariç yıllık 12 milyon euroluk bir geliri garanti altına almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...