Hikmet Karaman, 'seçim ve transfer dönemi aynı ana denk geldi'

/ Kaynak: AA
Hikmet Karaman, 'seçim ve transfer dönemi aynı ana denk geldi'

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman gerçekleştirilen antreman sonrası yaptığı açıklamada transfer ve seçim süreciyle ilgli bir çok konuya değindi.

nbsp;Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kiralık ve genç oyuncuları erken topladıklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Karaman, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenman sonrası yaptığı açıklamada, 35 oyuncuyla antrenmanlara başladıklarını ve ayın 20'sinden sonra 19 kişilik bir grubun daha çalışmalara katılacağını kaydetti. "Kiralık oyuncularımızla istişare yapalım istedik" diyen Karaman, şöyle devam etti: "İçlerinde kulüplerinde son aylarda oynamayanlar, kulübünden kopanlar, bizim kulübümüzden olaylı ayrılanlar var. Altyapı oyuncularımız dışındaki futbolcuların yaptığı önemli bir adım. Bu tarihte başlamaları da onların iyi niyetli olduğunu gösteriyor. Biz de bu yaklaşıma destek verir aynı yaklaşımı gösteririz." FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için gelecek takımların Özlüce ve Vakıfköy tesislerini kullanacağını ifade eden Karaman, "Sadece Özlüce'de 6 takım idman yapacak. İlk defa dün, o da tesadüfler sonucu programı öğrendim. Kağıdı okuduğum zaman şeytan çarpmışa döndüm. Biz nerede idman yapacağız? Bursaspor önemli bir kulüp. Bursaspor Türkiye'yi UEFA'da belki Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Diyelim ki saatleri değiştirdik. 2 sahada 7 takım idman yapar mı? O saha dayanır mı? Konuyu federasyonda yetkili kişilere aktardık" diye konuştu. Karaman, seçim süreci ile transferin üst üste geldiğini ve bu aşamada sağlıklı düşünülmesi, birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bursaspor'un ve Bursa'nın Türk futbolu adına yapmaları gereken en iyi şeyleri yapacaklarını dile getiren Karaman, şöyle devam etti: "Pazartesi günü inşallah seçimler sonuçlanacak. Bütün başkan adaylarına buradan başarılar diliyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Bursasporumuz için hangisi iyi ise Allah onu nasip etsin. Keşke güç birliği olsa. Bireysel oyun maç kazandırır, takım oyunu şampiyon yapar. Şehir de taraftar da yönetim de takım oyunu oynarsa ülke ve şehir olarak çok daha farklı yerlere gelebiliriz." Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaman, sözlerini şöyle tamamladı:"Mevcut yönetimle lig bittikten sonra toplantı yaptık. Bu süreç içinde dezavantajlarımız var. Biz teknik adamız. Bizim imza yetkimiz, 'gel anlaşalım' deme şansımız yok. Yönetimle çalışan kişileriz. Transferlerle ilgili net birtakım şeyler yapmak lazım. Pazartesi gününe az kaldı. Bunun haricinde benim birebir konuştuğum oyuncular var. Pazartesi gününü bekleyeceğiz ve ondan sonraki süreçte Allah neyi nasip ederse o olacak." nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...