Trabzonspor Batuhan Karadeniz ile görüşmelere başladı

Trabzonspor Batuhan Karadeniz ile görüşmelere başladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, devre arasında Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir kulüpte forma giymeyen Batuhan Karadeniz'i görüşmelere başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bonservisi Eskişehirspor'da bulunan Batuhan Karadeniz'i bu akşam saatlerinde Trabzon'a getirdi. nbsp;Futbolcu ile yapılan ön görüşmede kendisi ile anlaşma sağlanırken, kulübü Eskişehirspor ile bulunan bonservis sorununu çözmek için ise çalışmalar sürüyor. Batuhan Karadeniz'in menajeri Ahmet Bulut, yaptığı açıklamada, şunları söyledi; nbsp;"Trabzonspor ile transfer görüşmesi yaptığımız doğrudur. Batuhan şu an Trabzon'da. Transferle ilgili son detayları görüşeceğiz. Transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz." nbsp;Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman da, Batuhan ile görüşmelerin sürdüğünü doğruladı.
TRABZONSPOR UEFA'YA GİDECEK
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında haklarını aramak için önümüzdeki hafta UEFA'ya gideceklerini vurgulayarak, "Trabzonspor taraftarları bizden bir işaret bekliyor. Hakkımızı aramak konusunda hiçbir geri adım atmayacağız. UEFA'ya yazılı başvurumuzu yaptık. Önümüzdeki hafta da UEFA merkezine giderek bir görüşme yapacağız" dedi. nbsp;
Trabzonspor Batuhan'ı borsaya bildirdi
Trabzonspor, nbsp;Batuhan Karadeniz nbsp;ile görüşmelere nbsp;başladığını nbsp;borsaya bildirdi. nbsp;Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin nbsp;Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcu nbsp;Batuhan Karadeniz ile kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" nbsp;ifadelerine yer verildi. nbsp;Dün gece menajeri Ahmet Bulut ile Trabzon'a gelen Batuhan Karadeniz, nbsp;sabah Yıldızlı Güven Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Geçen sezon
Beşiktaş'ta kiralık oynayan oyuncunun transferinin son görüşmenin ardından netlik nbsp;kazanacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...