Podolski beklenenden ucuza gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Podolski beklenenden ucuza gitti

SPOR Haberleri  / Sabah

Yönetici Levent Nazifoğlu’nun 1 ay önce “7 milyon Euro’dan aşağıya satmayız” dediği Podolski, sadece 2.6 milyona gitti

Galatasaray ile Vissel Kobe, Podolski'nin sezon sonu transferi için el sıkıştı. KAP'a yapılan açıklamada Japon ekibinin 2.6 milyon Euro bonservis ödeyeceği ve sarı-kırmızılılar ligde ilk 2'ye girerse 200 bin Euro bonus vereceği bildirildi. Bu açıklamanın ardından gözler Ocak'ın son haftasında, "Podolski'yi 7 milyon Euro'dan aşağıya satmayacağız" diyen yönetici Levent Nazifoğlu'na çevrildi. Ara transferde 5 milyon Euro teklif eden Japon kulübünün, Podolski'nin sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı takımda kalması karşılığında 2.6 milyon Euro'ya yönetimi ikna ettiği öğrenildi.

TARAFTAR İSYAN ETTİ!
Galatasaray taraftarları, Lukas Podolski'nin 2.6 milyon Euro'ya satılması üzerine sosyal medyadan isyan bayrağı açtı. Almanya'nın en meşhur oyuncularından olan yıldız forvetin bonservis bedelinin çok düşük olduğunu savunan taraftarlar, sarı-kırmızılı yönetime büyük tepki gösterdi.

AYRILIĞIN PERDE ARKASI
-Galatasaray'da teknik adam değişimleri Podolski'yi her seferinde rahatsız etti ve kulübün yönetim biçimine soğuk bakmaya başladı.
-Malzemeci, masörlerle sıcak ilişkiler kuran Alman yıldız, takım arkadaşlarına hep mesafeli yaklaştı ve sosyal medyada bunun sinyallerini verdi.
-Japonya'da Alman Ligi'nin de yüzü olması beklenen Podolski, yüksek maaşın yanı sıra Japon kültürüne olan hayranlığı yüzünden V. Kobe'yi tercih etti.
-Podolski'nin izin günlerinde ülkesine gitmesinden rahatsız olan yönetim bu konuda perde arkasında konuşunca Alman forvet ipleri kopardı.
-Bonuslar dahil yıllık 4 milyon Euro maliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray yönetimi, Lukas Podolski'yi Aralık ayında gözden çıkarmıştı.

RESMİ MAÇLARDA PODOLSKİ
21 MAÇ
14 GOL
5 ASİST
26 İSABETLİ ŞUT

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...