Yusuf Yazıcı: Layık olmalıyım

Yusuf Yazıcı: Layık olmalıyım

SPOR Haberleri

Trabzonspor kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayan Yusuf Yazıcı, “Umarım gösterilen ilgiye layık olurum. Ait olduğum bu yerde önemli işlere imza atmak istiyorum” diye konuştu

Trabzonspor kulübü ile önceki gün mukavele imzalayan Yusuf Yazıcı, "Ait olduğum yerdeyim. Umarım burada önemli işler başarırım" dedi. Yıllık 250 bin TL garanti ücret ve bir daire karşılığında kulübüyle yeni sözleşme yapan 20 yaşındaki futbolcu, "Sözleşmemi 2022 yılına kadar uzattım. Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmeye ve çalışmaya devam edeceğim. Umarım gösterilen ilgiye ve kulübüme layık olurum. Destek olan herkese çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

ALTI OYUNCUYA UYARI!
Trabzonspor'da Ersun Yanal özellikle ceza sınırında yer alan futbolcularını uyardı. Yanal, üçer sarı kartı bulunan Onur, Uğur, Mustafa, Aytaç, Rodallega ve N'Doye'dan dikkatli olmalarını istedi. Bu isimler kart görürse gelecek hafta Akhisar maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...