Sarı alarm!

Düzenleyen:
Sarı alarm!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerde Onur, Uğur, Mustafa, Aytaç, Yusuf Yazıcı, Rodallega ve N’Doye Akhisar karşılaşmasında sarı kart görürse Cimbom’a karşı oynayamayacak

Akhisar Belediyespor’la pazartesi akşamı deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da 2 sakat ve 7 futbolcunun sarı kart ceza sınırında bulunması bordo-mavili ekibi tedirgin ediyor. Takımının Akhisar Belediyespor’dan sonra Galatasaray’la oynayacaklarını göz önüne alan teknik direktör Ersun Yanal, bu konuda oyuncularını uyardı. Akhisar’ın ardından Galatasaray, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor’la karşılaşacaklarını hatırlatan Ersun Yanal, kendilerini zorlu bir dönemin beklediğini söyledi. Bordo mavili takımda sakatlıkları devam eden Furkan ve Durica ile kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin dışında şu anda 21 kişilik oyuncu kadrosunda kaleci Onur, Uğur, Mustafa, Aytaç, Yusuf Yazıcı, Rodallega ve N’Doye sarı kart ceza sınırında yer alıyor.
Olcay oynamak istiyor
Teknik Direktör Ersun Yanal da bu zorlu süreçte ceza sınırındaki futbolcularına, ‘Dikkatli olun’ çağrısında bulunmaya başladı. Bu arada Kardemir Karabükspor maçında ayağına darbe alan Olcay Şahan’ın durumunun iyiye gittiği açıklandı. İzin gününde İstanbul’a giden ve burada kontrollerini sürdüren tecrübeli oyuncunun ayağındaki şişliğin indiği ve MR çekilmesine gerek kalmadığı belirtildi. Tecrübeli oyuncu da kendisini iyi hissettiğini belirterek, “Maça uzun bir süre var ve o zamana kadar daha iyi olacağımı düşünüyorum” dedi. 29 yaşındaki yıldızın bu azmi teknik direktör Ersun Yanal’ı da mutlu ederken yine de sakatlığının tamamen geçmemesi durumunda riske edilmeyeceği belirtildi. Olcay’ın Akhisar maçında oynayıp oynamayacağı maç günü netlik kazanacak. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...