Cüneyt Çakır tepkilerin odağında

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır tepkilerin odağında

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli - Real Madrid rövanş maçını yöneten Cüneyt Çakır, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Evinde Real Madrid'e 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Napoli'de Cüneyt Çakır'ın gösterdiği yönetim tartışma konusu oldu.

"HAKEME KARŞI OYNADIK"

İtalyanlar'a göre Çakır çaldığı düdüklerle tartışmalı pozisyonlara imzasını attı. Maçın 76. dakikasında Mertens, topsuz alanda Carvajal'ın dirseğine maruz kaldı. Bu pozisyonun ardından dördüncü hakeme itirazda bulunan Mertens, karşılaşmanın ardından, "Hem Real Madrid hem de hakeme karşı oynadık" ifadesini kullandı. Napoli tribünleri de tartışmalı kararlara imza atan Çakır'ı sık sık protesto etti.

"ÇAKIR İYİ DEĞİLDİ"

Hakem performansını analiz eden İl Napoli gazetesi, "Omuzlarında finalin ağırlığı bulunan Cüneyt Çakır, tatmin etmeyen bir performans gösterdi. İyi değildi" yorumlarında bulundu.

İKİ PENALTI VERİLMEDİ

Corriere dello Sport da, "Napoli'nin iki penaltısı verilmedi. Şimdi bize mızıkçı diyecekler. Ancak Juventus'a karşı olanlarla, Napoli de pek şanslı sayılmaz." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...