Akhisar'da Tolunay Kafkas'ın görevine son verildi!

Düzenleyen:
Akhisar'da Tolunay Kafkas'ın görevine son verildi!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.

 Akhisar Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Tolunay Kafkas'la karşılıklı olarak sözleşmelerini feshetme kararı alındığı  belirtildi.
 
Kafkas ve ekibine takıma verdiği katkılardan dolayı teşekkür edildiği  açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
 "Kendilerine kariyerlerinde başarılar diliyor ve bu kararın  kulübümüzün hayrına olmasını temenni ediyoruz. Milli maç arasından istifade  ederek en kısa zamanda yolumuza devam edeceğimiz teknik direktörümüzü kamuoyuyla  paylaşacağız."
 
"Kan değişikliği gerekli..."
 

Tolunay Kafkas, Adanaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa, "oyunun bütünü konusunda sıkıntılarımız var. Kazanabilirdik, pozisyonlar verdik. Takımım aslında alışkın değil bu kadar pozisyon vermeye. Akhisarlı yöneticileri çok sevdiğim insanlar. Ama artık bir değişikliğin takıma daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. Takımı maalesef istediğimiz seviyeye getiremedik. Oyuncuların hepsine teşekkür ediyorum. Oyuncuların performansını yükseltemiyorsan şikayet etmenin bir anlamı yok. Çok emek sarf ettik, oyuncuların bir kabahati yok. İyi takım yaparsanız iyi sonuç alırsınız. Adanaspor haklı bir galibiyet aldı, tebrik ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...