Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkandan taraftara: 25.000’e var mısınız?

Düzenleyen:
Başkandan taraftara: 25.000’e var mısınız?

SPOR Haberleri

Ligin ikinci yarısında sportif başarı geldi 41 bin 461 kapasiteli yeni statta son kombine rakamı 16 bine ulaştı

Başarı varsa rağbet de vardır ilgi de vardır para da vardır. Bunu her türlü değerlendirmek mümkün. Saha sonuçlarıyla doğru orantılı olan taraftarın maçlara ilgisi kombinelerde kendini gösterdi. Başkan Muharrem Usta, 25 bin olan kombine hedefinde 16 bine ulaştıklarını söyledi. Ki bir detay vardı ki bu önemliydi. Usta “An itibarıyla 16 bin ile tarihi bir rekordayız. 3 saat içinde 750 kombine daha satıldı” dedi ve camiaya seslendi: 25 BİN İÇİN VAR MISINIZ?

Rekoru egale etti
Öte yandan ligin ilk yarısını 18 puan ile 13’üncü sırada tamamlayan ve tarihinin en kötü dönemlerinden birini geride bırakan Trabzonspor ikinci yarıda bambaşka bir görüntü sergiledi. İlk 9 haftalık bölümler göze alındığında en iyi performansınlarından birine ulaştı. Son olarak 1991-92 sezonunda 2’nci devrenin ilk 9 haftasında 23 puan toplayan bordo-mavililer, 25 yıl sonra 23 puanlık o performansı yakaladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...