Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim de gençliğe dikkat çekti: Yaş ortalaması 23

Düzenleyen:
Terim de gençliğe dikkat çekti: Yaş ortalaması 23

SPOR Haberleri

Moldova karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından konuşan Fatih Terim, "Yaş ortalamamız 23'tü. Dünyanın en genç milli takımlarından birini sürdüm sahaya." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Moldova'yı 3-1 mağlup ettiğimiz hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"DÜNYANIN EN GENÇ MİLLİ TAKIMLARINDAN BİRİSİ"

Genç oyuncuların iyi bir performans gösterdiğini belirten Terim, "Atmosfer çok muhteşemdi. Eskişehir halkına, taraftara, teşekkür ediyorum. Tam bir futbol arenasıydı. Maça gelince görmediğimiz oyuncuları oynatamadığımız oyuncuları oynatacağımı söylemiştim. Yaş ortalamamız 23'tü. Çok genç bir kadroydu. Dünyanın en genç milli takımlarından birini sürdüm sahaya. 1 saat çok iyi oynadılar. İstediklerini yaptılar sahada."

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Görmediğimiz şeyleri gördük. Hazırlık maçı da olsa kazanmak önemli. Sakatlık olmaması sevindirici. Tüm kulüplere teşekkür ediyorum. İlk defa Milli olan, epeydir oynamayanlar oyuncularımız vardı. Zevk veren bir saat veya 90 dakika oynadık. Moldova'yla oynamak fiziksel olarak kolay değildir oynamayanlar oyuncular için. Tüm oyunculara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...