Q7'ye piyango

Düzenleyen:
Q7'ye piyango

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma; Çin, İspanya ve İngiltere'den transfer teklifi aldı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını şimdiden başlatan Beşiktaş, Juventus'lu Mandzukic'le temasa geçti. Transfer komitesi Boşnak yıldız için Quaresma'nın takımdaki durumunun kesinleşmesini bekliyor. Portekizli oyuncunun takımdaki durumuysa Güneş'in raporundan sonra belli olacak.

Q7 GİDERSE MANDZUKIC GELECEK

Beşiktaş Kulübü transfer komitesi yeni sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Öncelikli olarak santrafor arayan komite, Umut Güner başkanlığında Avrupa ve Güney Amerika'da arayışlarını scout ekipleri ile sürdürüyor. İlk olarak Juventus'ta top koşturan Mario Mandzukiç ile temasa geçen siyah beyazlı yöneticiler, Çin, İspanya ve İngiltere'den transfer teklifleri alan Ricardo Quaresma'nın gelecek sezon satılıp satılmaması konusunda teknik direktör Şenol Güneş'in raporunu beklediklerini söylediler. Q7'nin olası satışından 15 milyon Euro gelir elde etmesi beklenen Kartal böylece Mandzukic'i alabilecek.

GÜNEŞ MEMNUN

Portekizli oyuncu, menajeri ile görüşerek Türkiye'de çok mutlu olduğunu ifade etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yakın çevresine Quaresma konusunda hiç bir şikayetinin olmadığını, geçen yıl yaşanan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan yıldız ismin takımın önemli bir parçası olduğunu söylediği öğrenildi. Oyuncusundan memnun olduğu gözlenen Güneş'in vereceği rapor doğrultusunda Quaresma'nın takımdaki kaderi belli olacak. Q7'nin satılması halinde yerine alınacak oyuncunun ismiyse sır gibi saklanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...