Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir yenildi, lider Beşiktaş için Gençlerbirliği maçının değeri katladı

Düzenleyen:
Başakşehir yenildi, lider Beşiktaş için Gençlerbirliği maçının değeri katladı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar Vodafone Arena’da kazandığı takdirde en yakın takipçisi Başakşehir ile puan farkını 5’e çıkaracak ve çok rahatlayacak

Milli ara sonrasında lider Kara Kartal bugün Vodafone Arena’da Gençlerbirliği’ni misafir edecek. 3 puanlık maçı 6 puan haline getiren olay ise dün yaşandı. Gündüz kuşağında Başakşehir, Akhisar Belediye’ye mağlup oldu. Beşiktaş kazandığı takdirde en yakın takipçisi Başakşehir’le puan farkını 2’den 5’e çıkaracak ve şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağlayacak. Ayrıca son 2 maçından beraberlikle ayrılan Şenol Güneş’in öğrencileri puan kayıplarını bir anlamda telafi etmiş olacak. 

Sınırda 2 isim var
Bu arada Lider Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar kırmızı kart cezalısı. Sınırda ise 2 isim var. Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan. İkili bugünkü G.Birliği mücadelesinde (Atınç yedek) kart görürlerse Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecekler.  

Başkaldıran Fabri!
Beşiktaş’ın başarılı kalecisi Fabricio Ramirez bu sezon şampiyonluğu kazanacaklarını söyledi. Taraftarın çok sevdiği Fabri, gol yenmesiyle ilgili olarak “Real Madrid ve Barcelona da gol yiyor. Bu futbolun doğasında var. Kaderimize razı olmayı değil başkaldırmayı tercih ederim” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...