Hikmet Karaman: Bu şehir bugünü unutmaz

Düzenleyen:
Hikmet Karaman: Bu şehir bugünü unutmaz

SPOR Haberleri

Alanyaspor'u yenmesine rağmen, Bursaspor'un Trabzonspor'u yenmesiyle küme düşen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, "Bu şehir bugünü unutmaz" diyerek Trabzon'a tepkisini dile getirdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Alanyaspor'u 1-0 yendikleri ancak lige veda ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklama yaptı.

"BU ŞEHİR BUGÜNÜ UNUTMAZ"

Eksikleri olduğunu belirten Karaman, "Küme düşmek çok trajik bir durum. Nasıl düştüğün de önemli. Oyuncularımızı kutluyorum. Birçok eksik vardı ama ona rağmen 1-0'ı korumasını bildik. Kulağımız son yarım saattten sonra diğer maçtaydı. 36 puanı aslında 40-42 yapabilirdik çok rahat. 38 puanda bitirenler Bursa ve Kayseri. İkisi de Trabzonspor'u Trabzon'da yendi. Bu şehir bugünü unutmaz. Oyuncularımı kutluyorum ve fazla da bir şey demek istemiyorum" şeklinde açıklamasını bitirerek tepkisini gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...