Boluspor'un eski golcüsü Eugene hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Boluspor'un eski golcüsü Eugene hayatını kaybetti

SPOR Haberleri

Bir dönem TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da top koşturan Fildişi Sahilili golcü oyuncu Koffi Kouame Eugene hayatını kaybetti. Boluspor, resmi internet sitesinden futbolcu için taziye mesajı yayınladı.

Ülkesinde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiğini öğrenilen 28 yaşındaki Koffi Kouame Eugene için Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden taziye mesajı yayınladı.

Boluspor’un yayınladığı mesajda "2011-2012 sezonununda Profesyonel Futbol Takımı kadromuzda yer alan Koffi Kouame Eugene’in, ülkesi Fildişi Sahili’nde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Boluspor Kulübü olarak; Koffi Kouame Eugene’nin ailesine sabır ve başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Koffi Kouame Eugene, 2014-2016 yılları arasında o dönem Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sarıkamış Esnafspor ve Eğirdirspor'da da forma giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...