Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor'da

/ Kaynak: İHA
Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor'da

SPOR Haberleri  / İHA

Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor yöneticileri ile görüşüyor. Başkan Gültekin Gencer, transferin yüzde 90 sonuçlandığını söyledi.

Dün gece kente gelen teknik direktör Samet Aybaba,Medical Park Antalyaspor yöneticileri ile görüşüyor. Başkan Gültekin Gencer, transferin yüzde 90 sonuçlandığını söyledi. nbsp;Teknik direktör Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor ile görüşmek üzere dün akşam kente gelmişti. Akşam Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yöneticilerle yapılan ilk görüşmenin ardından Aybaba, bugün yine kırmızı-beyazlıların tesislerinde yönetimle bir araya geldi. Dün akşam yapılan ilk görüşmede olumlu sonuçlar alınırken, bugün yapılan son görüşmede anlaşılmanın sağlanacağı bildirildi.Görüşmeler hakkında bilgi veren Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samet Aybaba ile yüzde 90 anlaşmaya vardıklarını belirtti. Dün akşam detaylı bir görüşme yaptıklarını hatırlatan Gencer, "Bugün görüşme devam ediyor. Kesin neticeyi kısa süre içinde açıklayacağız. Görüşmelere devam ediyoruz. Antalyaspor'un yeni teknik direktörünü en geç 2 saat içinde açıklayacağız. Şuan detayları görüşüyoruz. Problem çıkacağını düşünmüyorum. Her şey olumlu görünüyor. Aybaba, yüzde 90 Antalyasporlu olacak" dedi.
Samet Aybaba'nın çalıştırdığı eski kulübü Beşiktaş ile her hangi bir probleminin olmadığını ifade eden Gencer, "Beşiktaş'tan anlaşarak ayrıldı. Yeni bir kulüple anlaştığı zaman Beşiktaşla olan olayı fes oluyor. Aybaba, eski bir dostumuz arkadaşımız. Kendisi Gündüz Tekin adına düzenlenen turnuvaya katılmak üzere yurt dışındaydı. Geldikten sonrada biz davet ettik. Bugün görüşmeleri bitireceğiz" dedi.
Transfer konusuna da değinen Başkan Gencer, "Bir yabancı, bir yerli iki oyuncuyla ilgileniyoruz. Bu iki oyuncuda 3 büyüklerde oynadı. Biri sağ kanat diğeri santrafor. Onlarında transferi bitmek üzere" diye konuştu.
TRANSFERLER
Ömer Şişmanoğlu transferi hakkında da açıklama yapan Gencer, "O transfer sonuçlandı sıkıntı yok. Beşiktaş'tan iki futbolcu alacağız. O futbolculara da Samet Aybaba karar verecek" şeklinde konuştu.
Kırmızı-beyazlıların hedefindeki yerli futbolcunun Trabzonspor'dan ayrılan Halil Altıntop olduğu öğrenildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...