Samet Aybaba resmen Antalyaspor'da

/ Kaynak: İHA
Samet Aybaba resmen Antalyaspor'da

SPOR Haberleri  / İHA

Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Samet Aybaba ile bir yıllığına anlaştı.

Bir yıllığına Medical Park Antalyaspor teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybaba, Antalya'nın turizm anlamında büyük bir marka olduğunu, futbol anlamında da futbol şehri gibi gözükmediğini söyledi. nbsp;Antalyaspor A.Ş. Başkanı Gültekin Gençer, teknik direktör Samet Aybaba ile Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyeleri Aziz Çetin ve Ali İhsan Sav'ın da katıldığı basın toplantısında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gençer, teknik direktör Samet Aybaba ile Antalya'da iki gündür sürdürdükleri görüşmenin neticesinde bir yıllığına takımın başına getirildiğini açıkladı.14 Haziran'da yapılan Genel Kurulda Antalyaspor A.Ş'nin başına geldiğini hatırlatan Gültekin Gençer, "Antalyaspor'da genel kurulundan sonra en önemli konu teknik direktörlük konusuydu. Samet Aybaba'yla görüşmelerimiz sürüyordu. İki gün öncede teklifimizi kırmayarak Antalya ya geldi. Hocamızla karşılıklı yaptığımız görüşmeler neticelendi" dedi. nbsp;"Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi 2013-2014 sezonunda Antalyaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba'dır" diyen Gençer, "Tüm camiamıza, şehrimize hayırlı olsun. Bizim baştan beri söylediğimiz olay şehrimizi kucaklayacak, bütünleşecek markamıza değer katacak herkesle çalışmak isteriz. Geçmiş yönetimin yaptıklarının üzerine bir şeyler koymak yolunda hareket edeceğiz. Hocama da başarılar dilerim" diye konuştu.
"AİLEM ANTALYASPOR'U ÇALIŞTIRMAMDAN MUTLU OLDU"
Çalışmaktan keyif duyduğunu belirten, teknik direktör Samet Aybaba, transfer çalışmalarına bugün itibariyle çalışmaya başladıklarını söyledi. nbsp;Beşiktaş ile devam eden sözleşmesine rağmen çalışmayı düşündüğünü aktaran Aybaba, "Her zaman çalışmayı seven bir yapım vardır. Başkanımızla da çok eski dostuz. Sürekli görüşürdük. Burada teknik direktör Mehmet Özdilek'in oluşturduğu bir kurumsal yapı vardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Arkadaşlarla tesisi gezdim. Antalyaspor'a Mehmet Özdilek ile aynı camianın insanı olduğumuzdan değil gerçekten yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Antalya turizm anlamında büyük bir marka. Ama futbol anlamında futbol şehri gibi gözükmüyor. Takımı nasıl yukarı taşıyacağımızı konuşacağız. Bugünden itibaren çalışmalara başlayıp ne yapabiliriz onu konuşacağız. İnsanların ilgisi sahalara nasıl çekeriz onu konuşacağız" dedi.
Transfer konusunda bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını hatırlatan Aybaba, "Yönetim ile birlikte ilk çalışmayı yapacağız. Sonra teknik anlamda çalışacağım beş arkadaşı belirleyeceğim. Salı günü tam kadro imza töreni düzenleyeceğiz. Birinci günden itibaren başkanımız ile bir problemimiz olmadı. Tabi insanların hayatı sevdikleri var. Onunla ilgi bir takım şeyler yapmak gerekir. Ailem Antalyaspor'u çalıştırmamdan mutlu oldu, kızım tebrik mesajı attı. Keyifli bir sezon olacak. Teknik anlamda her şeye açığım. Bir yıllığına anlaştık" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...