Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor’da şok istifa talebi

Düzenleyen:
Samsunspor’da şok istifa talebi

SPOR Haberleri

Samsunspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, Sportif Direktör Coşkun Zeren’in istifa etmek istediğini, kulüp olarak Zeren’i ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren’in istifa ettiği haberi spor kamuoyunda konuşulmaya başladı. Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Sportif Direktör Coşkun Zeren ile çalışmaya devam etmek istediklerini vurgulayan Araboğlu, “Coşkun Bey’in istifası konusunda henüz onaylanmış bir şey yok. Coşkun Zeren’in bir sıkıntısı vardı. Akşam saatlerinde kendisiyle tekrar görüşeceğiz. Sayın Zeren’in sezon başında da bir istifa talebi vardı. Kendisine bu kararı ertelemesi için ricada bulunmuştuk. Şimdi yine kendi işleri nedeniyle iznini istedi. Biz de kulüp olarak, ‘bırakma bizi, bizimle ol, beraber yürüyelim’ diyoruz. Muhtemelen olumlu sonuç alırız. Şu anda istifasını kulübe sunmadı. Sadece görüşünü belirtti. Biz kulüp olarak Coşkun Zeren’le çalışmak istiyoruz” dedi.
Sportif Direktör Coşkun Zeren’in kırmızı-beyazlılarda devam edip etmeyeceği bugün netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...