Fatih Terim'in morali bozuk

Fatih Terim'in morali bozuk

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transferdeki durgunluğu tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in moralini bozdu. İmparator, Başkan Aysal'ın tatilden dönmesini bekliyor

nbsp;2013-2014 sezonunu dün sabah açan Galatasaray'da transferdeki suskunluk Teknik Direktör Fatih Terim'in keyfini kaçırdı. Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç dışında bir imza olmamasına bozulan tecrübeli çalıştırıcı, "Transferler kampa yetişecek" sözü veren Başkan Ünal Aysal'a kırgın. Sezonun sona ermesiyle birlikte 1 hafta boyunca takımdan gönderilecek ve alınacak oyuncuların listesini Başkan Aysal'a sunan Fatih Terim, isteklerinin henüz gerçekleşmemiş olmasından dolayı büyük rahatsızlık duyuyor. Özellikle Felipe Melo ve Umut Bulut transferleriyle ilgili resmi bir adım atılmamasına da kızan tecrübeli teknik adam, tatilde olan Başkan Aysal'ı beklemeye başladı.


AYSAL'IN YOLUNU GÖZLÜYOR
Olağanüstü kongre kararı aldıktan sonra transferden çok seçimle ilgilenen ve bu yüzden tatile de çıkamayan Başkan Ünal Aysal'ın, özel teknesiyle Yunanistan'a gittiği, 1-2 gün içinde İstanbul'a döneceği bildirildi. Fatih Terim'in, Ünal Aysal'ın İstanbul'a ayak basmasının ardından bir görüşme talep edeceği ve transferde geç kalındığını aktaracağı ileri sürüldü. Bu anlamda eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın eksikliğini fazlasıyla hisseden tecrübeli çalıştırıcı, özellikle Melo ve Umut'un transferinin bir an önce bitirilip, 8 Temmuz'daki kampa yetiştirilmesini isteyecek.


3 imza, 1 veda
- G.Saray'da sözleşmeleri sona eren Gökhan Zan, Engin Baytar ve Aykut Erçetin'in mukaveleleri uzatıldı. 3 oyuncu da dün yapılan sezonun ilk çalışmasında yer aldılar. Öte yandan Fatih Terim'le görüşerek ayrılmak istediğini söyleyen kaleci Ufuk Ceylan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Carlinhos bekliyor
- Carlinhos, Brezilya basınına konuştu. Başarılı sol bek, "G.Saray geçen yıl da bana bir teklifte bulunmuş, fakat kulüp reddetmişti. Bu sene tekrar benimle temasa geçtiler. Bonservis konusunda kulübümü henüz ikna edemediler. Anladığım kadarıyla kulüp daha yüksek bir teklif bekliyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...