Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millî maçta ıslıklanan Ozan Tufan: 'Beni anlayamadılar'

Düzenleyen:
Millî maçta ıslıklanan Ozan Tufan: 'Beni anlayamadılar'

SPOR Haberleri

A Millî Takım'ın Arnavutluk ile yaptığı karşılaşmada taraftarın ıslıkladığı Ozan Tufan, bu tepkilere çok üzüldü.

Millî Takım'ın Arnavutluk ile yaptığı özel karşılaşmada 2. yarıda oyuna giren Ozan Tufan maçın sonlarına doğru dizini tuttuğu pozisyonda topa koşmadığı için skorun da verdiği gerginlik anında taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

TEPKİLERE ÇOK ÜZÜLDÜ

Romanya deplasmanında da dizinden problemi olan ve maçı tamamlayamayan millî oyuncu F.Bahçe tribünlerinin ardından millî forma altında da ıslıklanmasına çok üzüldü.

BENİ ANLAYAMADILAR

90 dakika bitiminde morali bozuk olan Ozan "Beni anlamadılar, anlayamadılar" diyerek yaşadığı üzüntüyü 2 sözcükle açıkladı. Sezon başından bu yana kendi kulübü F.Bahçe'de "Kebapçıya Ozan" tezahüratıyla başlayıp topu ayağına her aldığında protesto edilen genç orta saha oyuncusu, önce ekstra çalışmış, kilolarından kurtularak 1.5 ayda 7 kilo fazlasını atmış sarı-lacivertli taraftara kendini kabul ettirmişti.

Öyle ki şu an F.Bahçe'de takımın formda isimleri arasına bile girdi. Ancak millî forma altında böyle bir olaya yaşadığı tek pozisyonla giren ve tedbir amaçlı oyundan çıkmak yerine kalmayı tercih eden Ozan'ın maç dönüşü MR'ı çekildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...