Milan Baros Antalyaspor'da, işte transferin resmi

Milan Baros Antalyaspor'da, işte transferin resmi

SPOR Haberleri

Medical Park Antalyaspor bombayı patlattı. Galatasaray'ın eski yıldızı Milan Baros Antalyaspor'a 1 yıllık imza attı... İşte flaş transfer...

Medical Park Antalyaspor bombayı patlattı. Galatasaray'ın eski yıldızı Milan Baros Antalyaspor'a 1 yıllık imza attı... İşte flaş transfer... Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, bugün öğleden sonra Ortaköy'de Park Fora Restaurant'ta başarılı futbolcu Milan Baros ve menajeri Pavel Paksa ile bir araya geldi. Başkan Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Samut'un da hazır bulunduğu görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü. nbsp;Başkan Gencer, Milan Baros ile 1 yıllık prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Yetenekli futbolcunun pazartesi günü Antalya'ya gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Gencer, Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Semih Şentürk ile de görüşmelerin devam ettiğini, şuan için net bir şeyin olmadığını söyledi. Antalyaspor Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevine Samet Aybaba'yı getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...